Σάββατο, 2 Ιουλίου 2016

"ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ" - ΣΤΟΝ ΟΦΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΟΣ

Σε προφορική συμφωνία με τον 22χρονο επιθετικό Δημήτρη Μάνο, ήρθε ο ΟΦΗ.

Ο Μάνος, που έμεινε ελεύθερος απο την Βέροια, βρίσκεται στο Ηράκλειο και συμφώνησε με την κρητική ομάδα για ένα χρόνο.

Τις επόμενες ημέρες θα υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο Δημήτρης Μάνος με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ
ofi1925.gr ανέφερε ότι
«δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που να μην  θέλει να παιξει στον ΟΦΗ. Είναι μια ομάδα που τα έχει όλα. Εχει κόσμο, έχει εγκαταστάσεις και μια διοίκηση που έχει όραμα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και ανυπομονώ να παίξω στο γήπεδο του ΟΦΗ και μπροστά στον κόσμο του».

Για τη συμφωνία του με τον ΟΦΗ, ο Δημήτρης Μάνος ανέφερε πως «ο ΟΦΗ για μένα είναι πρόκληση και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να επιστρέψει η ομάδα, εκεί που ανήκει».

Για τους δικούς του στόχους με τον ΟΦΗ ο νεαρός επιθετικός, ανέφερε ότι «στόχος μου είναι να επιστρέψω στην Σούπερ Λίγκ και θα είμαι πολύ χαρούμενος, αν θα μπορέσω να το κάνω αυτό με τον ΟΦΗ».

Ο Μάνος αναφέρθηκε ακόμη στη συνεργασία του με τον Σταύρο Λαμπράκη. Οπως είπε «ο Σταύρος με ξέρει πολύ καλά. Τρέφω μεγάλο σεβασμό σε αυτόν. Με έχει στηρίξει και με έχει βοηθήσει. Χαίρομαι που θα συνεργαστούμε και πάλι μαζί».

Για το πρωτάθλημα της Football league ανέφερε ότι «είναι ένα σκληρό πρωτάθλημα, με πολύ δύναμη. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και πιστεύω ότι μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα» ανέφερε ο Μάνος.


*Από το trikalamou πολλά συγχαρητήρια, γερός και δυνατός και να επιτυχείς τους στόχους που έχεις θέσει..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...