Σάββατο, 9 Ιουλίου 2016

ΔΥΟ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ."ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"

Ο ΑΟ Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση των Γιώργο Ποτουρίδη και Δήμου Συμπεθέρη δυο έμπειροι ποδοσφαιριστές που σίγουρα αναμένετε να βοηθήσουν την ομάδα μας.

Γιώργος Ποτουρίδης.

Γεννημένος στις
16 Αυγούστου του 1986 μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος πριν λίγες μέρες από τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Πιερίας, Διαγόρα Σεβαστής με τον οποίο μάλιστα γεύτηκε τη χαρά της ανόδου στη Γ Εθνική.
Ο Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από τον Βατανιακό και αφού πέρασε στη συνέχεια από την Κ20 του Πιερικού, μεταπήδησε στην ανδρική ομάδα το 2005. Αγωνίστηκε επίσης σε Εθνικό Κατερίνης, Καστοριά (Γ Εθνική επαγγελματίας), Βατανιακό (Football League) και Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (Γ Εθνική Ερασιτεχνική). Δήμος Συμπεθέρης

Γεννημένος στις 6 Απριλίου του 1983 μεσοεπιθετικός, που μπορεί κάλλιστα να αγωνιστεί και στα άκρα της άμυνας, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς πρόκειται από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν με την αγωνιστική του παρουσία στην Ημαθία και όχι μόνο.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Βέροια και ακολούθησε μια πορεία σε επαγγελματικές κατηγορίες με τη φανέλα τόσο του Πιερικού όσο και του Αχαρναϊκού. Ακολούθησε η παρουσία του στον Εθνικό Κατερίνης, τον Βατανιακό επίσης ως επαγγελματίας στη Football League, για να επιστρέψει στον νομό μας αγωνιζόμενος κατά σειρά σε ΑΕ Αλεξάνδρειας, Μακροχώρι, Λευκάδια και μέχρι πρότινος στη Νάουσα.

Η διοίκηση τους καλωσορίζει στην οικογένεια του "Μέγα" και τους εύχεται υγεία και δύναμη για τη σεζόν που έρχεται"Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...