Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ & ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΓΚΑΛΙΔΗΣ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ!(εικόνες)


Συγκίνηση, χαρά και περηφάνια για τα δύο αυτά παιδιά, που κυνήγησαν το όνειρό τους και το πέτυχαν…

Γεννήθηκαν στα Τρίκαλα το 1970. Συμμαθητές στο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων και συμπαίκτες στην πρώτη παιδική ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού από το 1981 μέχρι το 1985.
Στη συνέχεια ο πρώτος (προπονητής σήμερα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης CSKA Μόσχας) ασχολήθηκε με το μπάσκετ και δεν χρειάζεται να πούμε κάτι για τα όσα έχει πετύχει στην αθλητική του διαδρομή! Ο δεύτερος έφυγε για τις Η.Π.Α. εδώ και περίπου τρεις δεκαετίες όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

Βρίσκονται για
διακοπές στην Ελλάδα και την Τετάρτη 27 Ιουλίου το βράδυ πρόσφεραν μια υπέροχη βραδιά σε συγγενείς και φίλους στην αίθουσα ΜΑΙΣΟΝ στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, μια βραδιά κεφιού και αναμνήσεων. Χορός, μουσική για όλα τα γούστα από την ορχήστρα δικών μας μουσικών (μπάρμπα Δήμος, Στέργιος Ιτούδης, Άκης Γεωργιάδης, Άκης Κυριαζίδης κ.α.) μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τον Δ. Ιτούδη και Δ. Ταγκαλίδη να "ξεδιπλώνουν" τις τραγουδιστικές και χορευτικές τους ικανότητες "κλέβοντας" την παράσταση, κυρίως με το εκπληκτικό τους ζεϊμπέκικο.
Φανερά ικανοποιημένοι, περήφανοι και συγκινημένοι οι γονείς τους (Στέργιος-Ανθούλα και Αντώνης–Μάρω),
Ιδιαίτερα συγκινημένος ο Γιώργος Κάρλος, ο τότε Πρόεδρος του ΦΕΕΦΣ "ΕΡΜΗΣ" Τρικάλων, όταν ο Δημήτρης έκανε το πρώτα του μπασκετικά βήματα αλλά και ο πρώην πρόεδρος του Μέγα Αλέξανδρου ο Νίκος Σαλτουρίδης από τότε που τους είχε πιτσιρίκια στην παιδική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...