Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016

H ΑΠΑΝΤΗΣΗ TOY ΚΙΡΚΙΛΙΑΝΝΙΔΗ ΣTON ΓΚΙΟΡΤΖΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣE SITE ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ!


Είτε από ιδεολογία  είτε από ιδεοληψία πάντοτε πίστευα ότι δεν είναι πλήγμα το να μη μπορέσει κάποιος να συλλάβει το ιδεώδες του. Πλήγμα σε κάθε περίπτωση είναι  να μην έχει ιδεώδες να συλλάβει.
Οφείλω επίσης να επικαλεσθώ τη ρήση του Μαχάτμα Γκάντι ότι δεν μπορείς να κάνεις πολιτική χωρίς αρχές και ήθος. Απόρροια των ανωτέρω η αντέγκληση με τον αγαπητό οδοντίατρο κ. Γιάννη Γκορτζή και τις δεδομένες υπερφίαλες και αλαζονικές δηλώσεις του σε τοπικό site για τις οποίες έχω να δηλώσω τα παρακάτω:

  1. Ο κ. Γκιορτζής απέδειξε για πολλοστή φορά ότι ούτε ιδεώδες έχει να συλλάβει ούτε βεβαίως ασκεί πολιτική με αρχές και ήθος  και δεν έχει κανένα θεσμικό ρόλο.
  2. Λυπάμαι ειλικρινώς διότι με τα εκβιαστικά  διλλήματα περί διαγραφών εκθέτει τον κουμπάρο του και δήμαρχό μας. Οφείλω δε να του θυμίσω ότι “ Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα ”  γνωρίζει βέβαια τι εννοώ.
  3. Δήλωσε ο αγαπητός, ότι καταυτόν  είμαι ξεγραμμένος. Οφείλει να γνωρίζει ότι τον οποιοδήποτε εμπλεκόμενο με τα κοινά τον ξεγράφει ή τον αναδεικνύει ο κυρίαρχος λαός. Σε ότι με αφορά μέχρι σήμερα ο λαός με τίμησε και με τιμά. Στην πολιτική μπήκα έχοντας το μεγαλείο της προσφοράς  με απόλυτη ανιδιοτέλεια. Αυτό έπραξα μέχρι σήμερα, αυτό πράττω και τώρα και σε καμία περίπτωση δεν υπήρξα ρίψασπις   στα δύσκολα και γνωρίζει εξ ιδίων τι εννοώ.
  4. Με  καταγγέλλει ότι αλλάζω Δημάρχους για να εκλέγομαι. Δυστυχώς για τον ίδιο θα πρέπει να κάνει μια αναδρομή στα  πεπραγμένα του και σίγουρα αυτοκριτική για την πολιτική του διαδρομή. Εγώ πράγματι υπηρέτησα τον κ. Δημητριάδη όπως τον υπηρέτησε  και ο ίδιος έως την παραίτησή του.  Επιστρατεύτηκα με τον Δήμαρχό μας κ. Γκυρίνη για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας και αγωνίζομαι με όλη τη δημοτική ομάδα μας, με απόλυτη ανιδιοτέλεια και με κανένα ανταποδοτικό όφελος και οποιαδήποτε αμοιβή. Αν καταλήγω  να «αλλάζω»  Δήμαρχo είναι επειδή ξεχνάνε τις αρχές τους και τους στόχους  που θέσαμε προεκλογικά. Γιατί να στηρίζω Δήμαρχο κάποιον που αναθεωρεί όλα όσα υποσχεθήκαμε;

Ξεκαθαρίζω ότι δεν είχα και δεν έχω ουδεμία διάθεση προσωπικής αντιπαράθεσης με τον κ. Γκιορτζή. Θεωρώ όμως ότι υπερέβη τα εσκαμμένα  και κατά την λαϊκή ρήση   "Λαγός τη φτέρη έσειε, κακό της κεφαλής του " και οπότε πρέπει να ακούει αλήθειες και πραγματικά γεγονότα.


Οφείλω λοιπόν να  του θυμίσω ότι τόσο εγώ όσο και ο κ. Ναλμπάντης  ήμασταν οι πρωτεργάτες της στήριξης του κ. Γκυρίνη, ο ίδιος τι έκανε ; φιλούσε υπέροχα; Προσδιόρισε επίσης ως μέγας δημοσκόπος  ότι ο υποφαινόμενος και ο κ. Ναλμπάντης είμαστε το 5% της δημοτικής ομάδας. Εάν γνώριζε και έπρεπε ως επιστήμονας ότι το 5% τους 20 είναι ένας : εγώ δηλαδή , άραγε ερωτάται γιατί εμπλέκει και τον κ. Ναλμπάντη ο οποίος μέχρι σήμερα στηρίζει ομόφωνα όλες τις αποφάσεις του κ. Δημάρχου  ; Απαιτεί ευθαρσώς από τον κ. Δήμαρχο να μας αποπέμψει διαφορετικά αποστασιοποιείται και δεν τον στηρίζει .
Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι:
  • Από πού αντλεί τι δύναμη και το δικαίωμα μιας τέτοιας απαίτησης ; Απαίτησης με απόλυτο εκβιασμό.
  • Μήπως ψάχνει ευκαιρία πλήρους αποστασιοποίησης με ιδιοτελείς μελλοντικές σκέψεις ;
Τέλος ξεπερνώντας τα εκβιαστικά διλλήματα του κ. Γκιορτζή και την μομφή προς το πρόσωπό μου, δηλώνω ότι σε ότι με αφορά έχω απορρίψει προ πολλού τις κομματικές αγκυλώσεις και είναι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο συστρατεύτηκα με τον κ. Γκυρίνη παλεύοντας και προσδοκώντας τα καλύτερα για τον τόπο μας.
Οφείλει λοιπόν να γνωρίζει ο αγαπητός κ. Γκιορτζής ότι εγώ είμαι και θεσμικός και μάχιμος και ότι ο ίδιος με τις δηλώσεις του σπέρνει ζιζάνια διάσπασης και κάνει κακό στην δημοτική μας ομάδα κυρίαρχα και ακολούθως στον Δήμαρχο μας και κουμπάρο του. Εκτός βεβαίως εάν ο ίδιος προσβλέπει την ολική επαναφορά του στον πολιτικό στίβο το 2019 ως αρχηγός.
Τα πάντα ρει  για να μη λησμονούμε ότι ζούμε στη χώρα του Ηράκλειτου.
Ένα Δήμαρχο τον υποστηρίζεις πάντα με την υποψηφιότητά σου και όχι με λόγια του αέρα.

Ιωάννης Κιρκιλιαννίδης
Δημοτικός Σύμβουλος

Υ.Γ.
Οφείλω να ομολογήσω ότι μίλησα και απάντησα ως θεσμικός , εάν προκληθώ από έναν εξωθεσμικό να απαντήσω εξωθεσμικά θα πράξω ανάλογα. Δυστυχώς γι΄ αυτόν είμαστε κλειστή κοινωνία και γνωριζόμαστε όλοι. Είναι απορίας άξιο πως πρώην Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου χρησιμοποίησε τόσο αβάσιμους και βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον μου και μάλιστα ενώπιων δεκάδων συγχωριανών μου.  Αυτή η συμπεριφορά προσδίδει χαρακτηριστικά άλλης εποχής τα οποία δεν συνάδουν ούτε με τις ανάγκες του δήμου μας, πολλώ δε μάλλον με τις υφιστάμενες γενικότερες συνθήκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...