Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ Α.Ο. "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"(εικόνες)

Ένα εικοσιτετράωρο απέμεινε για την μεγάλη γιορτή του Α.Ο."Μέγας Αλέξανδρος" το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016 στις 20:30μ.μ το βράδυ στο Γήπεδο Τρικάλων και οι εργασίες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς από τους υπεύθυνους της εκδήλωσης αλλά και με την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών! Ενώ Σήμερα Παρασκευή
17-6 στις 20:00 μ.μ. οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας και της πρώτης ομάδας, έχουν συνάντηση στο γήπεδο για τις προετοιμασίες της αυριανής εκδήλωσης.

 - Σημαντικό -εδώ και 6 χρόνια - κομμάτι της τοπικής μας κοινωνίας ο Σύλλογος Αιμοδοσίας ''ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ'' και γιορτάζουμε - στον ίδιο χώρο, την ίδια μέρα και ώρα - την παγκόσμια ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη με την 6η λαμπαδηδρομία για την προώθηση της ιδέας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας. Τα παιδιά μεταφέρουν τη Φλόγα της Αλληλεγγύης από γειτονιά σε γειτονιά και από καρδιά σε καρδιά, με τερματισμό τον χώρο της εκδήλωσης.
Βέβαια δεν θα μπορούσε να λείπει από τη γιορτή μας ο Λαογραφικός και Πολιτιστικός Σύλλογος ‘’ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ’’ (σημαντικό επίσης - εδώ και 36 χρόνια - κομμάτι της τοπικής μας κοινωνίας), τα μικρά τμήματα του οποίου θα δώσουν τη δική τους χορευτική παράσταση.
Και μετά από ένα νοσταλγικό τελετουργικό για τα 50 χρόνια της ομάδας, θα ταξιδέψουμε στους ρυθμούς της Ορχήστρας Νέων Δίου. Ερμηνεύουν Ξανθίππη Καραθανάση, Φιλιώ Σέρβου, Νίκος Μπίνος. Συμμετέχει η Χορωδία του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου. Διευθύνει ο μαέστρος Νίκος Πατρής.

Σας περιμένουμε…Μια εκδήλωση Μνήμης και Τιμής όπου η παρουσία όλων είναι απαραίτητη, για να τιμήσουμε όλους αυτούς όπου με την αγάπη τους και το μεράκι έβαλαν έστω και ένα μικρό λιθαράκι και κράτησαν "ζωντανό" το "όνειρο" τόσα χρόνια!  
*Ελπίζουμε αυτή τη φορά ο καιρός να είναι σύμμαχος μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...