Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΕΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ(εικόνες)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ η Μουσική – λαϊκή βραδιά διοργάνωσε στο Πλατύ το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατέος «Η Αστερούπολη».

Εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι φίλοι του Συλλόγου ήταν αυτοί που επέλεξαν να περάσουν το σαββατόβραδό τους, να χορέψουν και να τραγουδήσουν παλιά και νέα τραγούδια, λαϊκά και παραδοσιακά, ηπειρώτικα ή ποντιακά  - τα οποία ερμήνευσε το εξαιρετικό μουσικό σχήμα που αποτελούνταν από τους Δημήτρη Τζανέτη, Άννα Κανσίζογλου, Δημήτρη Ζιμπίδη, Γρηγόρη Σταφυλά και Νίκο Ξανθόπουλο.

Στην εκδήλωση το παρόν έδωσαν
ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Π. Γκυρίνης, ο αντιδήμαρχος Στεφ. Δριστάς, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ Στεφ. Δελιόπουλος, ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΟΜ Αθ. Παντόπουλος.

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατέος «Η Αστερούπολη» θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους και όλες που τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση τον Σύλλογο, τους χορηγούς της βραδιάς, την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αλεξάνδρειας, τους πάρα πολλούς εθελοντές και εθελόντριες (που για ακόμη μια φορά η βοήθειά τους ήταν υπερπολύτιμη) και να ανανεώσει το ραντεβού για την επόμενη εκδήλωση του Συλλόγου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...