Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016

ΧΑΡΙΣΑΝ "ΖΩΗ" ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ!(εικόνες)


Προσκεκλημένος όλων των Φορέων και Συλλόγων του χωριού ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών & Δοτών Μυελού των Οστών Χαρίεσσας την Κυριακή 12 Ιουνίου στα Τρίκαλα, όπου πραγματοποιήθηκε μια πολύ όμορφη εκδήλωση ‘’ΖΩΗΣ’’ με σκοπό την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και αφύπνιση της Τοπικής κοινωνίας στο πολύ σημαντικό θέμα της δωρεάς μυελού των Οστών.
Ο Λευτέρης, η Αλεξάνδρα και η Μαρία εξήγησαν πόσο
απλή είναι πλέον η διαδικασία του να γίνει κάποιος Δότης Μυελού των Οστών, θέλοντας να διώξουν κάθε σκιά φόβου αλλά και παραπληροφόρησης.
Στη συνέχεια 40 περίπου από τους παρευρισκόμενους, αφού συμπλήρωσαν το έντυπο με τα απαραίτητα στοιχεία ακολούθησαν την προβλεπόμενη διαδικασία (δείγμα σάλιου με μπατονέτα) για να ενταχθούν στην Ελληνική και Παγκόσμια Δεξαμενή Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, με στόχο τον εμπλουτισμό της δεξαμενής αυτής με νέους δότες.
Στο τέλος της εκδήλωσης – φανερά ικανοποιημένοι όλοι - ανανέωσαν το ΡΑΝΤΕΒΟΥ για ημερομηνία που θα οριστεί τις επόμενες ημέρες.
"Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη λευχαιμία παρελθόν"

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δοτών Μυελού των Οστών Χαριεσσας στην σελίδα του στο Facebook αναφέρει:

Σε μια από τις πιο όμορφες εκδηλώσεις με σκοπό την ενημέρωση και έγγραφη Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών βρέθηκε ο Σ.Ε.Α. Χαριεσσας, η όποια διοργανώθηκε από όλους τους φορείς και τους συλλόγους του χωριού.
Υπέροχοι άνθρωποι γεμάτοι αγάπη, σεβασμό και ζήλο για το κοινό καλό του τόπου τους, ενώνουν κάθε φορά τις δυνάμεις τους και λειτουργούν παραδειγματικά στη σημερινή κοινωνία...... Αυτό έκανε ακόμη πιο ξεχωριστό το μήνυμα αγάπης και ελπίδας που έστειλαν στους συνανθρώπους μας που παλεύουν με τη Λευχαιμία.
Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δοτών Μυελού των Οστών Χαριεσσας ευχαριστεί θερμά για την πρόσκληση - την άρτια οργάνωση καθώς και για την πολύ όμορφη φιλοξενία όλους τους φορείς και όλους τους συλλόγους των Τρικάλων Ημαθίας.
Από καρδιάς θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Νίκο Σαλτουρίδη ο όποιος από την πρώτη στιγμή είναι ένθερμος υποστηρικτής της προσπάθειάς του συλλόγου μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...