Σάββατο, 28 Μαΐου 2016

Α.Ο."ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - "ΑΛΛΑΓΗ ΦΡΟΥΡΑΣ"

Σε ένα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ στην αίθουσα του κοινοτικού καταστήματος η Γενική συνέλευση του ιστορικού συλλόγου του χωριού μας του Α.Ο."Μέγας Αλέξανδρος" , με αρκετό κόσμο να δίνει το παρόν και να δείχνει ενδιαφέρον για το μέλλον του συλλόγου μετά από την απόφαση του Νίκου Σαλτουρίδη να παραδώσει τα "ηνία".

Στον Διοικητικό, αγωνιστικό και οικονομικό απολογισμό της απερχόμενης Διοίκησης για την τετραετία 2012 - 2016 οι άπαντες έμειναν έκπληκτοι στο ότι η ομάδα παραδίδεται χωρίς κανένα οικονομικό βάρος, με μια ποδοσφαιρική δύναμη 25 παιδιών από το χωριό,και με μια Ακαδημία ποδοσφαίρου με 40 περίπου παιδάκια που είναι το μέλλον της ομάδας μας!

Ο Νίκος Σαλτουρίδης παραδίδοντας ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε αυτά τα τέσσερα χρόνια, τον προπονητή,τους ποδοσφαιριστές και όλους τους συνεργάτες του στην διοίκηση και ευχήθηκε στα νέα παιδιά που αναλαμβάνουν τις τύχες της ομάδας  καλή δύναμη και καλή συνέχεια και θα είναι κοντά τους σε ότι βοήθεια χρειαστούν.

Τα "παιδιά" που έδειξαν ενδιαφέρον για να αναλάβουν την ομάδα είναι:


Αγαθόπουλος Ν. Θεόδωρος,Κυτούδης Μ. Χρήστος,Κυτούδης Α. Μιχάλης.Παπαδόπουλος Δ.Βασίλειος,Παπαδόπουλος Δ. Σάββας,Παντριάς Δ.Διαμαντής,Κασνακίδης Β.Μόσχος,Κασνακίδης Β. Κώστας,Ζηλιασκούδης Ν. Γεώργιος,Τσουμανης Ι. Νικόλαος,Τερζίδης Γ. Χρήστος. ενώ αναμένονται ακόμη δυο-τρεις προσθήκες η οποίες θα ανακοινωθούν στην πρώτη τους επίσημη συνάντηση για τον σχεδιασμό της νέας περιόδου.

Από το trikalamou ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Α.Ο "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ". ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ !!!

ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΨΗΛΑ !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...