Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΤΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ!(βίντεο)

Οι περισσότεροι πιστεύατε ότι αυτά τα σακουλάκια σιλικόνης που βρίσκετε παντού στις συσκευασίες προϊόντων, είναι άχρηστα και τα πετούσανε, ήρθε η ώρα να αλλάξετε γνώμη.

Το τζελ αυτό που δεν είναι τόσο συμπαγές όσο φαίνεται, χρησιμεύει στην απορρόφηση της υγρασίας που μπορεί να αλλοιώσει ή να προκαλέσει βλάβες στα προϊόντα. Έτσι, τοποθετείται σε κάθε συσκευασία.

Η σιλικόνη αυτή κάθε αυτή
δεν είναι τοξική, αν και συχνά προστίθεται σε αυτήν ένα τοξικό συστατικό που την κάνει να αλλάζει χρώμα όταν έρχεται σε επαφή με υγρασία. Ωστόσο, ακόμη και σε αυτήν την περίπτωση, η σιλικόνη είναι ασφαλής, εφόσον βρίσκεται πάντα μέσα στο σακουλάκι.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πως θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για πολλούς και διαφορετικούς σκοπούς, όπως στην τσάντα του γυμναστηρίου για να αποτρέψει την δημιουργία βακτηρίων, για να "σώσει" ένα βρεγμένο κινητό από το να πάρει υγρασία, να διατηρήσετε παλιές φωτογραφίες, να κάνετε πιο εύκολη την οδήγησή σας όταν έχει υγρασία τοποθετώντας τα στο ταμπλό, να "μεγαλώσετε" την ζωή του ξυραφιού σας και άλλα πολλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...