Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2016

ΝΕΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ(εικόνες+βίντεο) - ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΙΡΚΙΛΙΑΝΝΙΔΗΣ,ΚΥΤΟΥΔΗΣ,ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η ολοκλήρωση της Παιδικής Χαράς Ευρωπαϊκών Προδιαγραφών στην Κεντρική Πλατεία του χωριού μας η οποία αυτές τις μέρες αναμένει μερικές ακόμη πινελιές για την ολοκλήρωση της,πρόκειται για μερικά ακόμη όργανα-παιγνίδια και τον φωτισμό,  

 Ένας χώρος, περιφραγμένος με ξύλινη περίφραξη και με μια σειρά οργάνων-παιγνιδιών ξύλινων, τοποθετημένα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με δάπεδο που κατασκευάζονται με συγκεκριμένα υλικά ανάλογα με το παιγνίδι που υπάρχει σε κάθε σημείο.Υπάρχουν τέσσερις είσοδοι στην παιδική χαρά διαθέτει αυτόνομο φωτισμό,ένα κιόσκι και παγκάκια

Η παιδική χαρά έχει πιστοποίηση καταλληλότητας, σύμφωνα με το υπουργείο και τους νεώτερους νόμους. 

Εμείς  συναντήσαμε τους Δημοτικούς συμβούλους του χωριού
Κιρκιλιαννίδη Γιάννη και Κυτούδη Μόσχο μαζί με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο τεχνικών έργων Ναλμπάντη Κώστα και τους ζητήσαμε να μας πουν λίγα λόγια γι' αυτό το "κόσμημα" που θα έχουμε στο χωριό μας.

Ενώ δηλώσεις της Προέδρου  Παπαιωαννίδου Μαρίας  θα φιλοξενήσουμε με τα την ολοκλήρωση της δενδροφύτευσης, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή το πρωί 28 Φεβρουαρίου.
ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΚΙΡΚΙΛΙΑΝΝΙΔΗ
- ΜΕΤΑ ΑΠΟ  ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΛΕΓΧΟ   ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΦΟΡΕΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΗΣ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ.  ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ 1η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ, ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ LEADER ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ, ΕΙΔΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ (ΚΙΟΣΚΙ), ΤΡΑΠΕΖΟΠΑΓΚΟΙ , ΒΡΥΣΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ  ΕΙΔΙΚΗ ΞΥΛΙΝΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΜΕ ΤΙΣ  ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ.

ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ  ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΕΙΜΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ  ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ.

Ο ΧΩΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,  ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟΣ, ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ ΚΑΙ  ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗΣ   ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΑΓΜΕΝΟΣ, ΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ.

Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΣΤΟΛΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ  ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΥΧΟΝ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ Η ΖΗΜΙΕΣ.

ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΄ΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΚΥΡΙΝΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΡΓΟ, ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ Κ. ΚΩΤΑΪΔΟΥ ΣΟΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΛΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΣΦΥΚΤΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Η ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 4-12-2015.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΤΟ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ  ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ


ΔΗΛΩΣΗ ΜΟΣΧΟΥ ΚΥΤΟΥΔΗ


- ΝΙΩΘΩ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ  ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΣΦΑΛΕΣ ΧΩΡΟ.

Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ    ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΩΡΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΤΥΠΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΩΝ .

Ο ΧΩΡΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ  ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΘΟΡΕΣ .

ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ  ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ  ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΣΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ , ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ.ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ


- ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ  ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.

Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΠΛΗΡΟΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ  ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ  ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ  ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ  ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.


*Εμείς να επισημάνουμε πάντως ότι διαπιστώσαμε ότι η παιδική χαρά προτού ανοίξει, πως τα χαρτάκια από πατατάκια, γαριδάκια καθώς και μπουκάλια νερού και αναψυκτικών βρίσκονται πεταμένα από εδώ και από εκεί , μέσα στην παιδική χαρά και σίγουρα αυτή η εικόνα δεν είναι εικόνα που ταιριάζει σε ένα χώρο που θα χρησιμοποιήσουν τα ίδια τα παιδιά. Γι αυτό ας ειμαστε πιο προσεκτικοί....αφού οι ίδιοι θα απολαμβάνουμε ένα καθαρό περιβάλλον μαζί με τα παιδιά μας.
ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΛΕΥΚΩΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...