Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015

Η ΑΣΤΕΡΟΥΠΟΛΗ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ "ΦΟΡΑΕΙ" ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ!(ΦΩΤΟ)

Η Αστερούπολη ξεκίνησε και φέτος"

Για μια ακόμη χρονιά  η Αστερούπολη συνεχίζει την προσπάθεια που κάνει να μοιράσει πολλά χριστουγεννιάτικα χαμόγελα στους μικρούς και μεγάλους φίλους της.
Για 4η χρονιά, στον πεζόδρομο Πλατέος Ημαθίας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δημοτ. Διαμερίσματος Πλατέος "Η Αστερούπολη" διοργανώνει το χριστουγεννιάτικο χωριό.
Το σαββατοκύριακο 28 και 29 Νοεμβρίου οι εθελοντές (που είναι η ψυχή του συλλόγου) βρέθηκαν στον πεζόδρομο Πλατέος για να βοηθήσουν όλοι μαζί ώστε σιγά-σιγά να
δημιουργηθεί το χριστουγεννιάτικο χωριό. Πολλά από τα σπιτάκια έχουν ήδη τοποθετηθεί στις θέσεις τους, ενώ τα υπόλοιπα θα τοποθετηθούν τις επόμενες ημέρες. Τις επόμενες ημέρες θα προχωρήσουμε και στον στολισμό του πεζόδρομου.
Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους εθελοντές που για μια ακόμη φορά βοηθούν ώστε και φέτος να είμαστε όλοι μαζί έτοιμοι να υποδεχθούμε τους επισκέπτες του χριστουγεννιάτικου χωριού της Αστερούπολης αλλά και όλους όσους (μουσικά σχήματα, πολιτιστικούς συλλόγους, χορωδίες, θεατρικά σχήματα) θα συμμετάσχουν στο φετινό πρόγραμμα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...